Aktuelnosti

Predstavnik kompanije Google iz Dablina (Irska) u Subotici

07feb2018

Pozivamo Vas da 12. februara 2018. godine, ponedeljak, prisustvujete Google inicijativi u prostorijama StartIT centra u Subotici na događaju u okviru kojeg će biti predstavljeni Google servisi za unapređenje i oglašavanje Vašeg poslovanja.

Domaćini događaja su agencija za digitalni marketing „POSH 33“ i StartIT centar, a specijalni gost ovom prilikom će biti Radomir Milošević, Marketinški strateg za oglašavanje, koji dolazi iz Google predstavništva u Dablinu (Irska) i koji će podeliti iskustva iz Google-a vezano za mogućnosti unapređenja poslovanja korišćenjem Google internet alata, namenjenih malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. 

AGENDA DOGAĐAJA: 

17.00-17.15        Dobrodošlica / POSH 33 predstavljanje - Branimir Cigale
17.15-18.15        Google Internet Alati za unapređenje i oglašavanje poslovanja - Radomir Milošević
18.15 -                  Koktel, neformalni razgovori i druženje

 

Zbog ograničenog broja mesta u StartIT centru i velikog interesovanja, molimo Vas da se za ovaj događaj prijavite na linku ovde

O specijalnom gostu iz kompanije Google: 

Radomir Milošević dolazi is Google predstavništva u Dablinu, gde već 4 godine radi na tržištu bivše Jugoslavije. Kao Marketinški strateg za korišćenje Google alata za oglašavanje, imao je priliku da pomogne kako velikim organizacijama tako i malim preduzećima i preduzetnicima pri korišćenju Google servisa, sa ciljem pospešenja njihovog poslovanja. Šarolikost našeg regiona se oslikava i u internet poslovanju, a i u razumevanju istog. Shodno tome Radomir uvek nastoji da približi Google internet servise koristeći primere iz prakse. Na ovakav način prvi koraci su uvek lakši, kao i odgovor na pitanje: "A kako da izađem na Google pretrazi" dat.

Link za prijave: 

https://docs.google.com/forms/d/1wR1DTF101FtlRDGX6S1w2ml3aF40jLz8tsn0w_OSQ-U/viewform?edit_requested=true

**Obavezna je napomena da će nakon prijave biti potvrđeno da ste uspešno rezervisali svoje mesto, zbog velikog interesovanja koje imamo.