Aktuelnosti

Podsetnik - U planu seminari namenjeni IPARD programu

04jan2018

Poštovani privrednici,

Podsećamo vas da je u planu održavanje promotivnih seminara u vezi IPARD programa.

Promocije će se isključivo organizovati za članice, s tim da će se prvi krug seminara raditi bez kotizacija za sve članove PKS, a za drugi krug seminara će se naknadno definisati iznos kotizacije u skladu sa sadržajem i vrstom usluge koja bude definisana tokom prvih promotivnih aktivnosti.

Fokus promocija će biti na meri 3 (M3) IPARD programa, koja je na raspolaganju malim i srednjim preduzećima, ali će na seminarima biti predstavljana i mera 1 (M1).

Iz razloga što je M1 fokusirana za poljoprivredna gazdinstva i investicije koje se realizuju u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, gde su sve poljoprivredne stručne savetodavne službe Srbije prošle posebnu obuku i svaki savetodavac je u stanju i obavezi da pruži podršku potencijalnim korisnicima, PKS će dati veći fokus na M3, kako bi se našim članicama posvetilo više pažnje i podrške.

Da bi blagovremeno i pravilno napravili plan promocija molimo vas da nam na kontakt koordinatora Damira Vojnića Tunića, damir.vojnic.tunic@pks.rs ili na telefon 553-357, pošaljete i zvaničnu informaciju o zainteresovanosti za učešće na seminaru, do 12. januara 2018. godine.

Prilikom prijavljivanja naznačite ime osobe koje bi prisustvovala seminarima, naziv i matični broj firme, mesto, broj telefona i e-mail.

Nakon obrade podataka o broju prijavljenih PKS će vas blagovremeno obavestiti o tačnim datumima i lokacijama održavanja seminara.

Pogledajte i tekst koji objašnjava IPARD program.