Aktuelnosti

Prezentacija usluga za poslovne korisnike agencije Fly Fly Travel Subotica

24nov2017

Fly Fly Travel agencija, u saradnji sa PKS-RPK Subotica, Vas poziva da prisustvujte prezentaciji FLY BIZ loyalty programa sa temom – Ušteda prilikom kupovine službenog putovanja - namenjenog poslovnim klijentima koji imaju potrebe za pravovremenim rezervacijama i povoljnim avionskim kartama za svoja poslovna putovanja.

Prezentacija usluga Fly Fly Travel agencije u Subotici, održaće se u petak, 01. decembra 2017. godine, sa početkom u 13,00 časova, sa trajanjem od 1 sata, u prostorijama PKS - RPK Subotica, Senćanski put 15/II.

Korporativni sektor kompanije Fly Fly Travel se bavi pružanjem usluga pravnim licima koja imaju potrebe za bukiranjem avio karata, hotelskog smeštaja, transfera i za ostalim uslugama povezanim sa putovanjima. Agenti korporativnog sektora nastoje da u najkraćem mogućem roku dođu do najprikladnije opcije za klijenta.

Za vas vrše 'kreativnu' pretragu avio karata koja ima za cilj pronalaženje najbolje moguće opcije, bilo da ona podrazumeva izdavanje više karata u jednom smeru, izdavanje odvojenih karata na kompanijama koje je nemoguće iskombinovati u jednoj karti, preporuku alternativnih aerodroma ili pak kombinaciju sa low cost avio kompanijama.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do 28.11.2017. godine na e-mail subotica@flyflytravel.com ili na telefon 063/509 731.

Kontakt osoba za dodatne informacije je g-đa Tanja Prčić, 024/551 355 ili 063 509 731.