• Prva strana
  • Aktuelnosti
  • Poslovni inkubator Subotica - IV Predavanje - Šta je bitno da preduzetnik zna iz menadžmenta?

Aktuelnosti

Poslovni inkubator Subotica - IV Predavanje - Šta je bitno da preduzetnik zna iz menadžmenta?

07nov2017

PROGRAM PODRŠKE ZA UNAPREĐENJE EKONOMSKOG RAZVOJA

- OBUKE -

Poslovnom inkubatoru Subotica je u julu mesecu ove godine odobren projekat u okviru konkursa koji je raspisala Razvojna agencija Srbije. Projekat se odnosi na unapređenje ekonomskog razvoja, a podrazumevaće sprovođenje obuka narednih 6 meseci u konferencijskoj sali inkubatora.

Obuke, odnosno predavanja i radionice, biće namenjene za stanare, ali i za sve zainteresovane preduzetnike, kako bi unapredili svoja znanja i stekli nove veštine i tehnike koje će im pomoći u rešavanju svakodnevnih problema. Teme predavanja obuhvatiće sfere marketinga, prodaje, menadžmenta...sve ono što je neophodno da jedan preduzetnik početnik zna. Stečene veštine pomoći će im da se suoče sa rizicima i da se uspešno pozicioniraju na tržištu. Predavači će biti stručnjaci, kao i ljudi sa velikim iskustvom u poslovanju. Početnicima u biznisu oni će preneti svoja iskustva, kako bi izbegli greške i na taj način će im olakšati poslovanje.

Četvrto predavanje održaće se 08.11.2017. godine sa početkom u 11,00h u konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora.

Tema četvrtog predavanja - ,,Šta je bitno da preduzetnik zna iz menadžmenta?ˮ - približiće zainteresovanima: pojavne oblike, probleme u tačkama životnog ciklusa, stilove upravljanja (po Adižes teoriji); svrhu i definisanje vizije, misije, strategije, taktike, ciljeva, planova, politika; razlike i kako se to u praksi radi; upravljanje prema ciljevima, sistemski i procesni pristup poslovanja; upravljanje konfliktima, njihova priroda i kako ih kanalisati. U okviru radionice diskutovaće se o osnovnim elementima menadžmenta Vaše firme, odnosno firme koju biste želeli da otvorite, ako tek planirate da zakoračite u svet biznisa.

Predavač: Izabel Lanji Hnis.

Vremensko trajanje predavanja: Oko 3 sata.

Pozivamo sve zainteresovane preduzetnike da se prijave, s obzirom da je broj mesta ograničen.

PRISUSTVO JE BESPLATNO!

Kontakt:

Telefon: 024/544-044

E-mail: office@bis-su.rs

Facebook: https://www.facebook.com/InkubatorSubotica/