Aktuelnosti

Ispitivanje mišljenja sektora MMSP o potrebnoj podršci za stimulisanje izvoza

11sep2017

U cilјu zastupanja interesa privrede i pobolјšanja privrednog ambijenta u oblasti izvoza, Privredna komora Srbije je izradila upitnik iz kog želimo da saznamo Vaše mišlјenje u vezi sa preprekama i problemima sa kojima se susrećete prilikom pripreme za izvoz, kao i samih procedura u vezi sa ostvarenjem izvoza. 

Upitnik je namenjen privrednim subjektima i preduzetnicima koji izvoze ili tek žele da ostvare prvi izvoz. Rezultati ankete će nam dati jasan uvid u probleme sa kojima se susrećete prilikom izvoza i pripreme za isti, a konstruktivni predlozi kako da unapredimo sistem podrške privrednicima koji izvoze i onih koji su zainteresovani da ostvare prvi izvoz, će nam pomoći da institucionalno zagovaramo pojednostavljenje administrativnih postupaka i procedura u vezi sa izvoznim aktivnostima. 

Najljubaznije Vas molimo da odvojite par minuta svog vremena i popunite elektronski uputnik Privredne komore Srbije koji se nalazi na sledećem linku, do 18. septembra 2017. godine: https://podio.com/webforms/19294110/1299118