Aktuelnosti

Podsetnik - Poziv za učešće na 12. sajmu etno hrane i pića

31jul2017

Poštovani privrednici, predstavnici lokalnih samouprava i udruženja preduzetnika,

Regionalna privredna komora Severnobačkog upravnog okruga, članica Privredne komore Srbije, vas podseća da će se u periodu od 22. – 25. novembra 2017. godine, na Beogradskom sajmu, održati 12. sajam etno hrane i pića.

Sajam predstavlja priliku da na jednom mestu svoje proizvode i usluge promovišu proizvođači prehrambenih proizvoda pripremljenih po tradicionalnim receptima, predstavnici hotelsko – turističkih objekata, vlasnici etno salaša, podruma vina, turističke organizacije i svi oni koji kroz svoju delatnost doprinose očuvanju proizvoda i usluga na tradicionalan način, karakterističan za podneblje u kojem se nalaze.

Privredna komora Srbije je, zajedno sa regionalnim komorama, otpočela pregovore sa organizatorima o zakupu izlagačkog prostora. Detalji koji se tiču površine koja će biti na raspolaganju, kotizaciji i ostalim troškovima, još su nepoznati.

Molimo vas da nas do 31. avgusta, na mail subotica@pks.rs ili telefon 553-357, obavestite o zainteresovanosti za učešće na Sajmu, kao i o potrebama za izlagačkim prostorom (u m2) i dodatnim elementima (vitrina, pult, itd).