• Prva strana
  • Aktuelnosti
  • Besplatna jednodnevna edukacija o pravilnom poslovnom prisustvu na internetu – Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“

Aktuelnosti

Besplatna jednodnevna edukacija o pravilnom poslovnom prisustvu na internetu – Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“

06feb2019


Pozivamo vas na besplatnu jednodnevnu edukaciju o pravilnom poslovnom prisustvu na internetu, u organizaciji Fondacije "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (RNIDS), subotičkih ovlašćenih registara RNIDS-a, NordNet-a i Tippnet-a, i RPK Subotica, u sredu, 20. februara 2019. godine, sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama RPK Subotica, Senćanski put br. 15/II, Velika sala.


TEME I PREDAVAČI: 

  • Šta je digitalna transformacija i kako je primeniti u svom poslovanju, možemo li je izbeći i na koji način menja poslovne procese, šta možemo naučiti iz primera dobre prakse – Ivana Ćirković, sertifikovani trener Digital Communication network organizacije.
  • Pravilan poslovni nastup na internetu: zašto treba imati svoj domen i sajt, zašto mnogi kažu „moje“ kad misle na tuđe – Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u.
  • Bezbednost elektronskog poslovanja i uloga internet domena: kojim alatima na internetu se može otkriti prevara i koliko je bezbedno prisustvo na internetu bitno za bezbednost vlastitih klijenata – Aleksandar Kostadinović, sistem administrator u RNIDS-u i predavač na IT Akademiji.
  • Kako preusmeriti internet saobraćaj u kasu svoje firme i zašto je internet oglašavanje već dugo jedini vid oglašavanja velikog broja preduzeća – Dijana Milutinović, saradnica za marketing i komunikacije u RNIDS-u.


SATNICA SKUPA:

10:00               Uvodna reč i osvrt na značaj IDN domena
10:20               Ivana Ćirković – Digitalna transformacija
11:00               Pauza
11:10               Predrag Milićević – Pravilni poslovni nastup na internetu
11:55               Velika pauza – ketering za učesnike
12:25               Aleksandar Kostadinović – Bezbednost na internetu
13:05               Pauza
13:20               Dijana Milutinović – Uvod u oglašavanje na internetu
14:00               Kraj skupa


Ulaz je slobodan
uz poželjno prijavljivanje putem ovog formulara; putem telefona na 024/553-357 ili e-maila na adresu subotica@pks.rs, najkasnije do 19. februara 2019.


PREUZMITE: Poziv