Aktuelnosti

Javna rasprava Zakona o trgovini i e-trgovini

01feb2019

Obaveštavamo vas da u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o trgovini i Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija  i Privredna komora Srbije organizuju javnu raspravu na kojoj će biti prezentovana nova zakonska rešenja. 

Javna rasprava „Predstavljanje i diskusija o Nacrtu zakona o trgovini i Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini” održaće se u utorak, 5. februara 2019. godine, sa početkom u 10,00 časova, u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, velika sala, II sprat. 

Privredna komora Srbije poziva sve zainteresovane članice da uzmu učešće u javnoj raspravi i da svoje primedbe, predloge i sugestije dostave najkasnije do 21.02.2019. godine, na adresu Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Beograd, ul. Nemanjina 22-26 ili elektronskim putem na adrese: aleksandra.jokovic@mtt.gov.rs sa naznakom „Javna rasprava-Nacrt zakona o trgovini“ i nevena.praizovic@mtt.gov.rs  sa naznakom „Javna rasprava-Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini“.


U prilogu dostavljamo: 

  1. Pozivno pismo
  2. Nacrt zakona o trgovini
  3. Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini
  4. Obrazloženje Nacrta zakona o trgovini
  5. Obrazloženje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini
  6. Pregled odredaba Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini
  7. Obrazac za komentare Nacrta zakona o trgovini
  8. Obrazac za komentare Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini