Aktuelnosti

Sajam Expo Niš 2018

06dec2018

Sajam privrede i preduzetništva EXPO NIŠ 2018. održava se 13.-14.decembra 2018.godine u hali SC ČAIR Niš na izložbenom prostoru veličine 1800m2.

Međunarodni i regionalni sajam preduzetništva EXPO NIŠ 2018. je opšti nespecijalizovani sajam poslovnih dostignuća preduzetnika i privrednika jugoistočne Srbije sa administrativnim centrom Niš.

Sajam se organizuje sa ciljem da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika, da pomogne realizaciju novih poslovnih zamisli i ideja, da pospeši nova ulaganja u privredu regiona.

Izlagači na sajmu su zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, udruženja preduzetnika, akcionarska i druga društva, turističke i druge organizacije privatnog i javnog sektora, holding kompanije, lokalne samouprave, i dr.

Delatnosti koje izlagači obavljaju su stari zanati, umetnički zanati, poljoprivreda, prehrambena industrija, proizvodnja odeće i obuće, drvna i industrija plastične galanterije, hemijska industrija, elektroindustrija, metaloprerada, mašinska industrija, građevinarstvo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo, itd.

Posetioci sajma su građani (krajnji kupci), trgovci i profesionalni kupci, preduzetnici i privrednici, profesionalci iz najrazličitijih delatnosti, predstavnici institucija, lokalnih samouprava i državnih organa…

Prateće manifestacije: Festival vina, susreti privrednika, prezentacije, Sajam zapošljavanja, promocije…

Organizator domaćin sajma: Gradska opština Pantelej-Niš
Pokrovitelj: Grad Niš
Izvršni organizator: Naš sajam DOO Beograd

Sve informacije o sajmu možete dobiti na sajtu izvršnog realizatora sajma www.nassajam.rs.

Rok za prijavu 10. decembar 2018.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu, dodatne infomacije možete dobiti na sledeće kontakte:

PREUZMITE:

  1. Poziv
  2. Cenovnik
  3. Prijava