• Prva strana
  • Aktuelnosti
  • Razgovor o digitalnoj transformaciji za mala i srednja preduzeća - Startit Centar Subotica, 04.12.2018.

Aktuelnosti

Razgovor o digitalnoj transformaciji za mala i srednja preduzeća - Startit Centar Subotica, 04.12.2018.

29nov2018

U prvoj polovini decembra Startit organizuje niz događaja namenjenim vlasnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća. Na ovim događajima okupljenima će biti prezentovane prednosti i mane dolazeće digitalne transformacije poslovanja, moguća rešenja, kao i predlozi toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

Događaj u Subotici održaće se u utorak, 04. decembra 2018. godine sa početkom u 18,00 časova u prostorijama Startit Centra, Korzo 1 (pasaž bivšeg bioskopa Korzo, II sprat).

Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijavljivanje obavezno. Prijavite se putem ovog linka: https://startit.rs/razgovor-o-digitalnoj-transformaciji-za-mala-i-srednja-preduzeca-subotica-kragujevac-zrenjanin-i-sabac/

Na događaju će uvod u digitalnu transformaciju predstaviti suosnivač Startita i ekspert Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije Vladimir Trkulja. Vladimir će nam objasniti šta je zapravo digitalna transformacija u kontekstu MSP-a, predstaviti izabrane primere sa lokalnog i globalnog tržišta i pružiti smernice za to kako se upustiti u taj proces.

Nakon toga, predstavnik banke Societe Generale predstaviće njihov projekat i konkurs Generator u kome će tri preduzeća dobiti konsultantsku podršku, implementaciju jednog projekta digitalne transformacije (vrednost do 5000€) i marketinšku podršku.

Pored toga, biće predstavljen proizvod PIM, IT firme Quantox, pomoću kog se mogu lako i brzo, bez programiranja, napraviti sajtovi i onlajn prodavnice.

Na kraju će biti organizovana diskusija između govornika i publike na sve teme vezane za digitalnu transformaciju. Razgovor će biti fokusiran na to koji su najbolji i najpovoljniji prvi koraci za transformaciju malih i srednjih preduzeća.

Izvor: STARTIT