Aktuelnosti

Webiz edukacija: Kompletan program edukacije u Subotici je online!

06nov2018

Na sajtu Webiza sada se već nalazi kompletan program edukacije u Subotici, sa svim informacijama o predavanjima, satnici i predavačima. Edukacija je namenjena onima koji svoje karijere grade u oblasti digitalnog marketinga, advertajzinga, komunikacija ili kreativnoj industriji, a održava se za dve nedelje, tačnije od 16. do 18. novembra.

Organizatori program opisuju kao "superpower kojom ćete osigurati da uspešno žonglirate kreativnost i mašine". Tokom predavanja predavači će odgovoriti na goruća pitanja industrije. Kako izgleda industrija komunikacije danas - kao raj, ili kao pakao, kako su nam tehnologije promenile jezik, šta da radimo ako sutra nestane Facebook, u čemu je vrednost integrisanih komunikacija, da li je bolje oslanjati se na inhouse tim ili angažovati agencije, kada pozvati influensere, kakva je to tajna veza između Instagrama i E-commerca, i da li to LinkedIn oglašavanje ulazi na mala vrata...

Webiz edukaciju u Suboticu svake godine poseti preko 150 poslovnih ljudi iz cele Srbije. Pored mogućnosti da naši posetioci nauče sve što ih zanima o digitalnom marketingu, Webiz vam omogućava da se povežete sa ljudima iz svoje branše. Šansa da sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi, popričate o problemima i stvarima koje vas muče i pritom dođete do odgovora kako nešto da unapredite ili pak dogovorite neku poslovnu saradnju, je od velikog značaja za ljude u biznisu! – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

U tri dana, koliko Webiz traje, organizatori su pripremili predavanja, panele, intervjue i diskusije na sve one teme koje će vas osigurati da potkovani znanjem, svežim informacijama i trendovima zakoračite u poslovnu 2019. godinu.

- U Suboticu nam stiže 25 profesionalaca iz marketinga i srodnih oblasti među kojima su Anđelko Trpković (CEO za Publicis One Adriatic), Lazar Džamić (nekadašnji šef tima za brend strategiju u Guglovom kreativnom think-thank-u ZOO), Justin Kirby (biznis konsultant iz Velike Britanije), Dr Rajna Dragićević (čuvena profesorka Beogradskog Univerziteta), Ana Janković (Ana 2 Cats), Ivan Bildi (direktor u Likes and Cookies), Nikola Mehandžić (Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana u Mastercardu), Igor Černiševski (Digital Group Account Manager u Direct Media Srbija), Boris Miljković (kreativni direktor RTS-a), Vladimir Zarić (Head of Digital u Publicis One) i drugi. - kaže Kovač.

Kotizacije za Webiz edukaciju iznose 20.000 rsd, a o povoljnostima grupnih prijava možete se informisati na sajtu Webiza.