Aktuelnosti

Predavanje: Značaj treninga i razvoja za upravljanje ljudskim resursima

05sep2018

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na besplatno predavanje na temu

ZNAČAJ TRENINGA I RAZVOJA ZA UPRAVLJANJE
LJUDSKIM RESURSIMA


Predavanje će se održati u PKS – RPK Subotica, u petak, 14. septembra 2018. godine, sa početkom u 11.00 časova, na adresi Senćanski put 15/II, Velika sala.

Izazov ulaska i takmičenja na međunarodnom tržištu, zahteva permanentno praćenje brzine naučno-tehnoloških dostignuća i stvaranje kulture neprekidnog učenja i sticanja znanja i veština, kao ključnih faktora konkurentske prednosti.

Najnoviji koncept u oblasti edukacije ljudskih resursa zahteva od uspešnog privrednika da ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude vešt komunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, da poseduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodljiv na česte promene, kao i da je autentičan i originalan.

Teme predavanja:

  • Šta obuhvata koncepta upravljanja ljudskim resursima?
  • Zašto je važan koncept celoživotnog učenja?
  • Koncept korporativnog učenja i treninga
  • Koji su efekti i koristi za kompaniju od ulaganja u trening i ljudske resurse?


Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da potvrdite Vaše prisustvo na e-mail subotica@pks.rs ili telefon 024/553-357, najkasnije do četvrtka, 13.09.2018. godine.


Zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji, možete čuti od predavača UGLJEŠE ATANACKOVIĆA vlasnika agencije „ROAD HR“, inženjera menadžmenta u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Treningom i razvojem se bavi od svoje 16 godine, u početku u NVO sektoru, a u poslednjih 10 godina u poslovnom sektoru. Prethodnih 7 godina radi kao konsultant za ljudske resurse, trener i kouč. U poslednjih 6 godina održao je preko 450 treninga kroz koje je prošlo više od 5000 zadovoljnih učesnika. Najčešće je radio sa malim i srednjim preduzećima, vlasnicima koji su svoje poslovanje počinjali od zanatskih i trgovinskih radnji, a vremenom prerasli u preduzeća sa 20 ili više od 50 zaposlenih. Sertifikovani je poslovni konsultant i trener, sertifikovani kouč prestižnih evropskih instituta i udruženja i NLP master. Uže ekspertize su mu u okviru oblasti ljudskih resursa i to: organizacioni razvoj i postavljanje organizacione strukture, komunikacije i motivacije zaposlenih, liderstvo i izgradnja tima.