Aktuelnosti

Seminar - Kako poslovati sa Marokom

04sep2018

Obaveštavamo vas da će se seminar pod nazivom "Kako poslovati sa Marokom" održati u petak, 14. septembra ove godine, u Privrednoj komori Srbije sa početkom u 10 časova.

Pored gostiju/govornika iz relevantnih državnih institucija Kraljevine Maroko (Agencija za razvoj poljoprivrede, Agencija za investicije i podršku izvozu, Generalna konfederacija marokanskih preduzeća i Agencija za energetsku održivost), seminaru će prisustvovati i predstavnici marokanskih kompanija iz različitih sektora koji su zainteresovani za učešće na b2b susretima sa kompanijama iz Srbije, a nakon završetka preliminarnog dela seminara.

Budući da smo, na osnovu vaših upita i poziva, konstatovali da postoji zainteresovanost za predmetno tržište, pozivamo vas da prisustvujete predmetnom događaju i upoznate se sa osnovnim informacijama koje vam mogu biti od pomoći u kreiranju planova i poslovne politike vezano za saradnju sa ovom, prilično zatvorenom, severno afričkom zemljom.

Seminar je zamišljen kao celina koja se sastoji iz dva dela: plenarnih izlaganja i b2b susreta. Kompanije iz Srbije koje su zainteresovane za predmetno tržište, ali ne i za b2b susrete, iz razloga što aktivnosti prijavljenih kompanija iz Maroka (spisak u prilogu) ne odgovaraju njihovoj primarnoj delatnosti, mogu da učestvuju samo na plenarnom delu. 

Učestvovanje na seminaru je besplatno. 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na predmetnom događaju, potrebno je da popunite prijavni list i isti pošaljete na danijela.strizak@pks.rs do 12. septembra. Molim vas da imate u vidu da je spisak kompanija iz Maroka, u prilogu ovog dopisa, preliminaran, te da će konačna lista biti dostavljena nekoliko dana pred početak događaja. Konačna lista biće dostavljena svim kompanijama koje su poslale popunjeni prijavni list i na taj način potvrdile svoje prisustvo na ovom seminaru. 

Kontakt osoba za eventualne informacije je Danijela Strižak, rukovodilac Centra za saradnju sa izvoznicima PKS tel.011/ 33 00 501 i 066/875 13 38.

PREUZMITE:

1. Poziv
2. Prijavni list
3. Kratka informacija o privrednoj saradnji sa Marokom
4. Spisak marokanskih kompanija prijavljenih za seminar