Aktuelnosti

Međunarodni sajam privrede Zrbiznet 2018, 20.-22. septembar 2018. u Zrenjaninu

30avg2018

Privredna manifestacija „Zrbiznet - pokreni se!“ - koju ove godine organizuju Grad Zrenjanin, PKS-RPK Srednjebanatskog upravnog okruga, Unija poslodavaca i Opšte udruženje preduzetnika  Zrenjanin, a  koja se održava u Zrenjaninu  od 20. – 22. septembra  u sportskoj hali „Medison“,  osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike  sa teritorije Srbije, ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacije između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte.

Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i  da se edukuju iz raznih oblasti.

S obzirom da je manifestacija međunarodnog karaktera „Zrbiznet“ je prilika za sve izlagače sa domaćeg  tržišta da novim idejama i investicijama , a u saradnji sa privrednicima iz regiona unaprede svoje poslovanje, otvore nova radna mesta, razmene znanja i steknu iskustva za dinamičniji ekonomski razvoj regiona.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

U okviru manifestacije, planiramo organizaciju prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih

fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za  pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

ROK ZA PRIJAVU JE 07. septembar!

PREUZMITE:

  1. Poziv
  2. Prijavni list