Aktuelnosti

Podsetnik - Poziv kompanijama za učešće na poslovnom forumu u Mariboru

08avg2018

Poštovani privrednici,

Podsećamo vas na mogućnost učešća na međunarodnim poslovnim B2B susretima SEE MEET 2018, koji se održavaju u Mariboru, 10 i 11. oktobra 2018. godine.

Međunarodni B2B poslovni forum SEE MEET 2018 predstavlja platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza između kompanija iz jugoistočne i severozapadne Evrope.

SEE MEET organizuje Mariborska razvojna agencija u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski razvoj i tehnologiju Slovenije, agencijom SPIRIT Slovenija i drugim partnerima.

Ove godine u fokusu će biti poljoprivreda, prerađivačke industrije (drvo, metal, plastika), digitalizacija i ICT, energetska efikasnost i drugi sektori. Delegaciju privrednika iz Srbije predvodiće predstavnici Privredne komore Srbije.

Zahvaljujući partnerskom odnosu sa organizatorom skupa, za članove PKS obezbeđena je povlašćena cena kotizacije u iznosu od 100,00 EUR (+PDV 22%). Cena se odnosi na jednog predstavnika preduzeća i obuhvata: učešće na forumu, do 15 personalizovanih poslovnih sastanaka u trajanju od po 25 minuta, ručak oba dana, gala večeru prvog dana skupa, osveženje na pauzama i pristup onlajn katalogu registrovanih kompanija narednih godinu dana. Troškovi putovanja i smeštaja nisu obuhvaćeni i padaju na teret učesnika. Više informacija na adresi www.seemeet.si.

Registracija učešća je do 7. septembra 2018. godine, putem veb sajta, na sledećoj adresi: www.futurallia.com/seemeet/2018/portail/demandeinfo.aspx.

Prilikom registracije navesti PKS kao lidera delegacije, kako bi ostvarili pravo na popust.

Za više informacija i podršku pri registraciji možete kontaktirati dr Danicu Mićanović (М: 066 875 1054, Е: danica.micanovic@pks.rs) ili Ivanu Putnik (M: 066 875 1158, E: ivana.putnik@pks.rs).

Prilog: