Aktuelnosti

Međunarodni poslovni susreti, Slovenija, Celje, 13. septembar 2018. godina

07avg2018

Poštovani privrednici,

Privredna komora Srbije i Evropska mreža preduzetništva u saradnji sa Privrednom komorom Slovenije, organizuju učešće srpskih privrednika na

MEĐUNARODNIM POSLOVNIM SUSRETIMA – Successful in Slovenia 2018 (CELjE, SLOVENIJA)

Međunarodni poslovni susreti -  Uspešno u Sloveniji / Successful in Slovenia 2018 - predstavljaju jedan od najznačajnijih poslovnih susreta u Sloveniji i šire, i namenjen je proizvođačima iz oblasti elektro i metalne industrije,  kao i iz drugih privrednih grana, a cilj ovih međunarodnih poslovnih susreta je dodatna pomoć prilikom pronalaženja potencijalnih partnera iz inostranstva.

Osnovna ciljna grupa ovogodišnjih međunarodnih poslovnih susreta su kompanije iz oblasti elektro i metalne industrije, obrade drveta, hemikalija i plastike, obnovljivih izvora energije i logistike.

Imajući u vidu da kupci vrše selekciju proizvođača sa kojima žele da se sastanu, preporuka je da se prilikom registracije profil popuni u potpunosti i što detaljnije, kao i da se postave slike proizvoda koje želite da plasirate. 

Učešće na međunarodnim poslovnim susretima je BESPLATNO, a učesnici sami snose troškove sopstvenog prevoza i smeštaja.

Molimo vas da imate u vidu da će se ne pojavljivanje na sastancima, koji nisu otkazani do 9. septembra, biti naplaćeni.

Radni jezik na međunarodnim poslovnim susretima je engleski i ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, molimo vas da se do 9. septembra 2018. godine registrujete putem linka:

https://slovenia2018.b2match.io/

Kontakt osoba u Privrednoj komori Srbije: Biljana Glišić, tel: +381 11 33 00 928; I-mejl: biljana.glisic@pks.rs.

U prilogu se nalazi pozivno pismo.