Aktuelnosti

Pozivno Pismo i Prijava za Radionicu sa Nordijskim zemljama

30maj2018

Imajući u vidu sve veće interesovanje domaćih privrednika za širenje svojih tržišta na tržišta pojedinih Nordijskih zemalja, kao i brojne mogućnosti koja navedena tržišta pružaju, Privredna komora Srbije (PKS) ima zadovoljstvo da vas pozove na interaktivnu Radionicu „Unapređenje spoljne trgovine – upoznavanje sa procedurama za saradnju“, koja će se održati u PKS (Sala Komorski Klub) u utorak 19. juna 2018. godine sa početkom od 11 časova.

Radionica se organizuje u saradnji Privredne komore Srbije, Nordijske Poslovne Alijanse, Ambasade Kraljevine Danske, Ambasade Republike Finske i Ambasade Kraljevine Švedske i namenjena je svima koji se na bilo koji način bave međunarodnom trgovinom.

Sagovornici interaktivne radionice biće predstavnici Nordijske Poslovne Alijanse i ekonomski savetnici Ambasada navedenih zemalja. Radionica ima i vrednu, dodatnu mogućnost jer služi i kao priprema za one učesnike koji žele da steknu neophodna znanja i blagovremeno se upoznaju sa procedurama za izvoz-uvoz pre održavanja dogovorenih poslovnih foruma koji će se održati u Privrednoj komori Srbije u periodu od 15. oktobra do 15. novembra 2018. godine sa predstavnicima i privrednicima Nordijske Poslovne Alijanse, Kraljevine Danske, Republike Finske i Kraljevine Švedske.

Kontakt osoba u PKS za organizaciju Radionice je Branka Stojanac, viši savetnik u Centru za bilateralnu saradnju (tel. 011 41 49 493, mob. 063 83 84 544, e-mail: branka.stojanac@pks.rs).

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na Radionici „Unapređenje spoljne trgovine – upoznavanje sa procedurama za saradnju“, (PKS, 19. jun 2018. godine, 11:00) molimo da popunite prijavu u prilogu i dostavite je elektronskim putem na adresu branka.stojanac@pks.rs najkasnije do petka 15. juna 2018. godine.

Učešće na radionici je besplatno.

PREUZMITE:

  1. Poziv
  2. Prijava