Aktuelnosti

Poziv za učešće na Poslovnom forumu Srbija - Makedonija, 21. mart 2018. godine

12mar2018

Poštovani privrednici,

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Makedonije, organizuje Poslovni forum Srbija - Makedonija koji će se održati u Nišu, u sredu 21. marta 2018. godine, sa početkom u 12:00 časova. Forum se održava na marginama treće zajedničke sednice vlada R. Srbije i R. Makedonije, uz učešće privrednika obe strane.

Fokus ovogodišnjeg Poslovnog foruma biće poslovni susreti privrednika u cilju jačanja ekonomskih veza dveju zemalja, regionalna povezanost o kojoj će govoriti predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik Ekonomske komore Makedonije Branko Azeski, nakon čega će se okupljenim privrednicima obratiti premijerka Republike Srbije Ana Brnabić i premijer Republike Makedonije Zoran Zaev.

Molimo vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do petka, 16. marta 2018. godine, slanjem popunjenog prijavnog lista na imejl adresu subotica@pks.rs.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontakt osoba je Mladen Đorić, samostalni savetnik u Centru za regionalnu saradnju i komorski investicioni forum (KIF) (tel: 011 414 9609, mob: 066 875 1253, mladen.djoric@pks.rs).