Aktuelnosti

Obuka ''Kako ući u lanac snabdevanja multinacionalne korporacije''

07mar2018

U susret sve češćim zahtevima velikih domaćih i inostranih multinacionalnih kompanija zainteresovanih da prošire svoju dobavljačku mrežu i uključe domaća proizvodna privredna društva, Privredna komora Srbije je razvila novu uslugu pod nazivom Dan dobavljača.

Do sada je najveće interesovanje bilo usmereno ka industrijskim sektorima metaloprerade, mašinogradnje, proizvodnje automobilskih komponenti, proizvodnje elektrike i elektronike, proizvodnje i prerade gume i plastike, kao i prehrambene industrije.

Obaveštavamo vas da Privredna komora Srbije organizuje obuku pod nazivom: ’’Kako ući u lanac snabdevanja multinacionane korporacije’’. Cilj obuke je detaljno upoznavanje sa metodama nabavke velikih multinacionalnih korporacija, kao i upoznavanje sa procesom nabavke od stupanja u kontakt sa kompanijama do ostvarene saradnje. Predavač na obuci biće Bogoljub Marković, direktor globalne nabavke kompanije Eberspächer Exhaust Technology GmbH & Co.KG, GERMANY. 

Kompanija Eberspächer Exhaust Technology GmbH & Co.KG jedna je od vodećih nemačkih kompanija u oblasti automobilske industrije, sa kojom je Privredna komora Srbija već imala saradnju na pronalaženju potencijalnih dobavljača i organizaciji Dana dobavljača u toku 2016. godine. Kao rezultat ove saradnje, kompanija Eberspächer je potpisala višegodišnje ugovore sa dve srpske kompanije, a zainteresovani su i za pronalaženje novih domaćih dobavljača u 2018. godini. 

Obuka ’’Kako ući u lanac snabdevanja multinacionalne korporacije’’ će se održati 30. marta 2018. godine u prostorijama PKS (Resavska 15, Velika sala Centra za edukaciju), uz kotizaciju od 23.000,00 dinara po učesniku (bez PDV). Više detalja o samoj obuci možete pronaći u prilogu. 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, potrebno je da se prijavite preko sledećeg linka http://www.pks.rs/Aplikacije.aspx?aplikacija=edukacija.

PREUZMITE: Pozivno pismo