Aktuelnosti

12. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2018

01mar2018

Pozivamo Vas na 12. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2018 koji će se održati u periodu od 31. maja do 2. juna 2018. godine u Subotici. 

Vođeni višegodišnjim pozitivnim iskustvom organizovanja i održavanja sajma i opštoj zainteresovanosti da ova manifestacija ostane tradicionalna priredba koja bi okupljala značajne privrednike i organizacije, i ove godine ćemo organizovati sajam u Subotici, s posebnim akcentom na oblast turizma. Pored preduzeća, privrednika i turističkih organizacija iz naše zemlje, pre svega iz Vojvodine, svoje prisustvo su najavila preduzeća i poslovni ljudi iz celog regiona, a naročito iz Mađarske, Hrvatske i Republike Srpske. 

Subotica je najrazvijeniji privredni, kulturni i saobraćajni centar severne Bačke, a pored toga se nalazi na granici sa Evropskom unijom. Zbog toga smatramo važnim da grad bude domaćin ove međunarodne i regionalne manifestacije, koja će svakako doprineti jačanju privrednih odnosa na ovim prostorima. 

Tako ćemo u periodu od 31. maja do 2. juna organizovati 12. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2018 – u Subotici u Hali sportova. 

Prateće manifestacije: 

U stručnom delu domaći i inostrani gosti će održati predavanja. Glavna tematika stručnih predavanja 12. Međunarodnog i regionalnog sajma – Subotički sajam 2018 je turizam. Pored toga, privrednici će na poslovnim sastancima imati priliku da se upoznaju i razmene mišljenja i iskustva. Pružamo mogućnost promocije proizvoda i usluga prema potrebama i programima izlagača, odnosno prema prirodi eksponata i usluga, u vidu prezentacije, degustacije, isprobavanja proizvoda i tome slično. 

Cilj sajma

12. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2018 nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za privrednike iz Srbije i iz država u okruženju, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične i međunarodne saradnje. Naša vizija jeste da ova manifestacija pruži prostor privrednicima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.

PREUZMITE:
1. Pozivno pismo
2. Prijavni list za izlagače